Kris De Roy
Restaurant Hofke van Bazel
Kris De Roy, Gina Miurin, Stefaan Van Laere
Kris De Roy van het Hofke van Bazel vertrekt steeds van goede producten die hij met het nodige respect voor de seizoenen op zijn eigen creatieve manier tot culinaire hoogstandjes verheft. Hij vormt een twee-eenheid met zaakvoerder Gina Miurin. Gina weet haar eigen stempel op het ‘Hofke’ weet te drukken zodat ook de overtuigde vegetariër hier op gastronomische wijze aan zijn trekken komt. Gina’s choice is dan ook een waar handelsmerk geworden. De keuken van het Hofke van Bazel is opvallend eigentijds en creatief, waarbij de ingrediënten vaak op een verschillende, telkens weer verrassende manier bereid en gepresenteerd worden. Dit in een uniek kader op het pittoreske pleintje hartje Bazel, een van die prachtige parels van het Waasland. De sprankelende teksten zijn van de hand van culinair auteur Stefaan Van Laere en werden schitterend geïllustreerd door de pakkende beelden van fotograaf Willy Lippens. Resultaat is een prachtig boek dat de lezer zin geeft om naar Bazel af te zakken en de innovatieve recepten van de kok thuis ook uit te proberen.
Enkel beschikbaar in het Nederlands
ISBN: 978-90-5349-746-3
Publicatiedatum: juni 2009
Pagina's: 180
Illustraties: 300
Afmetingen: 280 x 300 mm
hardcover
€49,00
te bestellen via email: caroline@snoeckpublishers.be
Reacties
Een reactie posten